Együttműködést kötött a szolnoki Magtár Kft. az osztrák Pöttingerrel

agrarszektor.hu
Együttműködést kötött egymással az osztrák Pöttinger és a szolnoki gépforgalmazó. A megállapodás keretein belül a szolnoki vállalat forgalmazza majd a Pöttinger szálastakarmány betakarító gépeit, valamint biztosítja majd a szerviz és az alkatrészellátás hátterét is.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A szolnoki székhelyű Magtár Kft. 30 éve foglalkozik mezőgazdasági gépek forgalmazásával, pótalkatrész-ellátással, valamint az értékesített gépek teljes körű szervizelésével - írja közleményében a Magtár Kft. A cég minden méretű mezőgazdasági vállalkozás részére kínál a növénytermesztéshez és állattenyésztéshez szükséges gépeket.

Jön az év egyik legnagyobb agráreseménye! Agrárszektor Konferencia november 28-29-én. Az agrárium legforróbb témái két napban. Gazdák, agrár- és élelmiszeripari vállalkozók, döntéshozók, szakpolitikusok egy helyen és időben, csak a siófoki Agrárszektor Konferencián!

A Pöttinger, hagyományos osztrák családi vállalat, amely több 145 éve jelen van a mezőgazdasági gépek piacán, ezen belül is a szálastakarmány betakarítás technika területén. Habár az osztrák cég eddig is jelen volt Magyarországon, a közelmúltban azonban együttműködés jött létre a Magtár Kft. és a Pöttinger között. A megállapodás keretein belül a Magtár Kft., a Pöttinger szálastakarmány betakarító gépek forgalmazásán túl, a szerviz és alkatrészellátás hátterét is biztosítja majd.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?