Fordulat jön az időjárásban itthon: ez vár a magyarokra október 23-án

Fordulat jön az időjárásban itthon: ez vár a magyarokra október 23-án

agrarszektor.hu
Egy anticiklonnak köszönhetőn nyugodt, napos őszi idővel indult ez a hét is, és nemzeti ünnepünkön sem várható jelentős változás időjárásunkban. Némi változás azért mégis jöhet, szerdán ugyanis észak felől egy gyenge hidegfront érinti a Kárpát-medencét.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A többnyire derült reggelt követően, a reggeli pára-, ködfoltok (főként a Dunántúlon és északon) feloszlása után nyugat, északnyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet. Napközben keleten számíthatunk több, nyugaton kevesebb napsütésre. A megvastagodó felhőzetből a Dunántúlon helyenként gyenge eső is kialakulhat. Ahogy csapadékból, úgy szélből sem hoz sokat a front: az északi, északkeleti szelet az Alpokalján és északkeleten kísérhetik csak élénk lökések. Délután 15 és 20 fok között tetőzhet a hőmérséklet, a 20 fok közeli értékeket a déli, délkeleti területeken mérhetjük - írja az Időkép.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?