Új technológiák bevezetését tervezi a Nagisz

Új technológiák bevezetését tervezi a Nagisz

agrarszektor.hu
Az idei év is egy hullámvasút volt, mindenki érezhette a gazdasági nehézségeket, az infláció és a háború hatásait - mondta Szűcsné Szaniszló Zsuzsa, a Nagisz Csoport marketing és kommunikációs felelőse a Portfolio Agrárszektor 2023 Konferencián. Hozzátette, mindezeket ők is megérezték a cégcsoportban, például különböző beszerzési nehézségek formájában, ugyanakkor továbbra is komoly hangsúlyt szeretnének fektetni az új technológiák bevezetésére is.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Szűcsné Szaniszló Zsuzsa elmondta, hogy a 2023-as év nehézségeit ők is megérezték a cégcsoportban, a különböző árak és egyéb beszerzési nehézségek formájában. A szakember a Portfolio Agrárszektor 2023 Konferencián beszélt arról is, hogy a cég növekedő pályán van, és talán az volt az idei év egyik legnagyobb kihívása, hogy ezt tudják és merjék is kommunikálni. Szűcsné Szaniszló Zsuzsa a jövővel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy kettős feladatuk van: a cégcsoport 2025-ben fogja ünnepelni a 75. születésnapját, amire fel kell készülniük, valamint továbbra is komoly hangsúlyt szeretnének fektetni az innovációra, az új technológiák bevezetésére is.

Ez a konferencia lehetőséget teremt a szakmának arra, hogy találkozzanak, és tudást, információt osszanak meg, ráadásul ezek az információk a sajtón keresztül mindenkihez eljuthatnak

- tette hozzá a szakember.

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?