Újabb üzletet kötött a Rába és a Claas

agrarszektor.hu
Öt évre szóló megállapodást írt alá a Rába Járműipari Holding Nyrt. a németországi székhelyű Claas cégcsoporttal. A megkötött szerződéssel a Rába egy úgynevezett osztóműt szállít a Claas gyapotszedő gépeibe.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az új megrendelés közel 2 millió eurós bevételt hoz - közölte a Rába. Az új termék sorozatgyártása a prototípus jóváhagyását követően indulhat meg, még az idén.

 

Válaszokat akar a hazai agrárszektor legégetőbb kérdéseire? Kivételes kapcsolatépítési lehetőségeket keres az agráriumban és az élelmiszeriparban?
Jelentkezzen most a Portfolio kétnapos agrárkonferenciájára!
Agrárszektor 2015: két nap, 60 előadó, 700 résztvevő, és a magyar agrárszektor legforróbb témái

A mezőgazdasági gépeket gyártó vállalattal több mint húsz éve van partneri kapcsolatban a Rába, korábban az egyik németországi üzemnek fejlesztett komplett futóművet Xerion típusú erőgépeihez. Az idén januárban a Claas innovációs kategóriában "Az év beszállítója-díjat" adományozta a Rábának, és a most megkötött együttműködés további lehetőségeket nyithat meg az új termékfejlesztések vagy más járműtípusokba történő beépítések előtt.

A Rába Járműipari Holding Nyrt. üzleti portfolióját három önálló, egymáshoz kapcsolódó üzletág alkotja: a futómű, az alkatrész és a jármű üzletág. Fő exportpiacai az Amerikai Egyesült Államok, a FÁK és az Európai Unió országai.

2015 első félévét a vállalat 24,521 milliárd forint árbevétellel zárta, amely 8,7 százalékkal alacsonyabb a tavalyi első félévi adatnál. A cég részvényeit a Budapesti Értéktőzsde prémium kategóriájában jegyzik.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?