Nagy István: elfogadhatatlan lenne a területalapú támogatás megszüntetése

Nagy István: elfogadhatatlan lenne a területalapú támogatás megszüntetése

agrarszektor.hu
Nagy István agrárminiszter Facebook-oldalán beszélt arról, hogy szerintük az unióban el akarják venni a területalapú támogatásokat a gazdáktól. A tárcavezető kiemelte: megvédik a gazdák érdekeit és nem fogják hagyni, hogy az uniós támogatásaikat csökkentsék.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Minden eszközzel megvédjük a gazdák érdekeit. A leghatározottabban visszautasítjuk azt is, hogy a KAP forrásait csökkentsék. Minden erőnkkel tiltakoznunk kell ez ellen. Nem lehet kizárni egyetlen olyan termelőt sem a forrásokból, akire az uniós szabályok bármilyen környezeti többletterhet raknak

- emelte ki Nagy István.

Az agrárminiszter kiemelte, Európa élelmiszer-ellátása nem sérülhet. Minden olyan intézkedés, ami a gazdák forrásait csökkentik vagy más célokat is ráterhelnek, veszélyeztetik az élelmiszer-szuverenitást. 

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?