Hiába az adó, rengeteg káros élelmiszert esznek a magyarok
Bár eleinte csökkent a fogyasztás, de az adó nem tudta elérni fő célját, az egészségre káros élelmiszerek fogyasztásának csökkentését.
Bár eleinte csökkent a fogyasztás, de az adó nem tudta elérni fő célját, az egészségre káros élelmiszerek fogyasztásának csökkentését.
A Kutatók megállapították, hogy jelentősen nő az őszi meleg periódusok száma Magyarországon.
Egyre több veszélyes anyaggal szennyezett gyümölcsöt fogyasztunk.
A cél az is, hogy a Balaton váljon Európa egyik legkedveltebb horgászvizévé.
A földnek jót tett az uniós agrártámogatás, de a Földnek semmiképp.
Nemcsak a kertekben jelentenek gondot a gyomok.
Zajokkal és fényekkel károsítjuk a madarak szaporodási képességét.
Ezek a legtisztább és a legszennyezettebb gyümölcsök és zöldségek.
A Pécsi Dohánygyár már évek óta nem is vesz magyar dohánylevelet
Fontos információk az élelmiszerek címkéin.
A fenntarthatóság, az állatjólét és az egészséges életmód is egyre fontosabb szempont a fogyasztóknak.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
Nem volt zökkenő- és feszültségmentes az új Közös Agrárpolitika első éve sem Magyarországon.
A broilercsirkék tartása drámai fejlődésen ment keresztül, jelenleg azonban egyre növekvő ellenérzéseket vált ki a társadalomban.
December 3-5. között rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát Siófokon.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.