Mobilon kereskedhetnek a FIdzsi-szigetek termelői

agrarszektor.hu
Egyszerű mobiltelefonokkal elérhető virtuális piactér létrehozásával segíti a Fidzsi-szigeteki Köztársaság kormánya az alapvető kommunikációs lehetőségeket nélkülözni kénytelen gazdákat.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

 A legtöbb az országban használt mobilkészülékről elérhető szolgáltatás végtelenül egyszerűen működik, adott gazda egy telefonszám felhívásával érheti el a menürendszert, regisztrációt követően pedig válogathat a vételi vagy eladási ajánlatok közül, melyek összesítve, szöveges üzenet formájában jutnak el hozzá.

Az országban számos olyan területen folyik a termelés, melynek gyakorlatilag a mobiltelefon az egyetlen lehetősége a kommunikációra. A belföldi piac egyik legsúlyosabb kihívása ezeknek a területeknek a bevonása, illetve annak az abszurd helyzetnek az orvoslása, hogy gyakran még a környékbeli városok, települések sem értesülnek idejében arról, ha egy egyébiránt közel lévő gazdaságban megvásárolható termény van.

A helyi kormányzat által támogatott rendszer annak a programnak a része, mely az ország mezőgazdasági importfüggőségét hivatott csökkenteni a belső termelés fokozása által.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?