Gépet bérelne? - Most már ezt is megteheti

agrarszektor.hu
Mostantól bérgépszolgáltatásokat is lehet igényelni a nádudvari központú KITE Zrt.-től. A gépek a klasszikus munkaműveletek elvégzése mellett a precíziós gazdálkodásra is alkalmasak, és a technológiai bérlet mellé a vállalat szervizszolgáltatást, biztosítást és szaktanácsadást is nyújt.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A KITE Zrt. bérgépflottája olyan piacvezetőnek számító márkákból áll, mint a John Deere, a JCB, illetve az Orthman. A távfelügyeleti rendszerrel ellátott gépek a precíziós gazdálkodás munkaműveleteire is alkalmasak.

Az új szolgáltatás lehetőséget nyújt arra is, hogy a KITE RTK jelének használatával egy meghatározott földterületet a precíziós gazdálkodás gyakorlati munkavégzésére kiképzett gépüzemeltetési specialistával, intelligens munkagépekkel, és RTK korrekciós jelet használó erőgéppel lehessen megműveltetni.

A"technológiai bérlet" mellé a KITE Zrt. teljes körű szervizszolgáltatást, biztosítást és a precíziós gazdálkodásra vonatkozó szaktanácsadást is nyújt. A szolgáltatás a vetés (szántóföldi sűrűsoros és kapásnövény-kultúrák), a sorközművelő kultivátorozás (szántóföldi kapásnövény-kultúrák), a sávos alapművelés (szántóföldi sűrűsoros és kapásnövény-kultúrák) és a betakarítás (szántóföldi sűrűsoros és kapásnövény-kultúrák) munkaműveleteire vonatkozik.

Részletek: www.kite.hu/bergep

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?