A Kramert is gyártó Wacker Neuson Group Kínában terjeszkedik

agrarszektor.hu
A Wacker Neuson Group Európa egyik legnagyobb hidraulikus rakodógépeket gyártó konszernje. Hozzá tartozik a főleg építőipari kis- és nagyteljesítményű rakodókat, illetve eszkavátorokat gyártó Wacker Neuson, a mezőgazdasági, illetve építőipari homlok- és teleszkópos rakodókat gyártó Kramer, valamint a mezőgazdasági kompakt és teleszkópos rakodókat gyártó Weidemann. A cégcsoport most a kínai Pinghu-ban (Sanghaji Régió) nyitotta meg a legújabb gyárát - tudósít az eilbote-online.com.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A zöld beruházással 13,5 hektáron felépült 30 ezer négyzetméternyi, fedett csarnokokból álló gyárkomplexum két év alatt készült el, és a gyártás mellett a kutatás-fejlesztés is helyet kapott benne. A gyárban jelenleg főleg mini és kompakt rakodók készülnek építőipari, kommunális és mezőgazdasági felhasználásra 1,7 és 7,5 tonna közötti emelőképességgel. Mint ahogy a világ több régiójában, itt is partnerséget kötöttek a John Deere-rel, ugyanis a Kramer a John Deere teleszkópos és kompakt rakodók beszállítója.

A gépeiket a John Deere dealer hálózatán keresztül értékesítik és szervizelik az ázsiai és az ausztráliai régióban is. A Wacker Neuson Baugeräte már 20 éve jelen van Kínában, folyamatosan bővítette az eladásait, és ütőképes értékesítési hálózatot épített ki. A Wacker Neuson Group-hoz világszerte 50 vállalkozás és leányvállalat tartozik, 140 saját értékesítő és szervizállomást üzemeltetnek. A cég gyökerei 1930-ra nyúlnak vissza, ekkor alapították a tulajdonosok a Wacker céget a németországi Drezdában. Tavaly 1,5 Mrd euró volt az árbevételük, amely 13%-kal haladta meg az előző évit. Ennek 75%-a európai piacokról 24%-a pedig az USA-ból származott.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?