A Kőröstej szállíthat sajtot a jordán hadseregnek

agrarszektor.hu
A Kőröstej szállít sajtot a jordán katonáknak.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Kőröstej nyerte meg a jordán hadsereg tenderét, melynek értelmében egy éven keresztül kizárólag a hazai cég szállít sajtot a keleti ország fegyveres erejének.

 

Az év első öt hónapjában mintegy 15 millárdos forgalmat bonyolított a Kőröstej cégcsoport, amely elsősorban hajdú/kashkaval, krémfehér, halloum és ömlesztett sajtokat gyárt hazai és külföldi piacok számára. A mintegy 800 főt foglalkoztató vállalat a Közel-kelet szinte valamennyi országába exportál, vevői között szaudi, libanoni, jordán, kuwaiti, jemeni, és az Arab Emírségek cégei egyaránt megtalálhatóak, de az Európai Unióban is fellelhetőek termékei.

A fémdobozos, ömlesztett sajtokat 2013. augusztus 1-jétől kezdve egy éven keresztül gyártja és szállítja majd a vállalat a több mint 100 000 fős haderőnek.

Dr. Riad Naboulsi, a Kőröstej cégcsoport ügyvezető igazgatója elmondta: "A Kőröstej célja, hogy tovább növelje export piacát, amit folyamatos fejlesztésekkel és új lehetőségek felkutatásával kívánunk elérni. Ezzel a megállapodással terveink szerint több száz tonna sajtot exportálhatunk majd a hadsereg számára."

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?