Érdekes dolog derült ki a boltok hűtőiről: ezt jó, ha mindenki tudja
Az élelmiszerboltok tejtermékrészlegeit és raktárait vizsgálták a Szupermenta munkatársai.
Az élelmiszerboltok tejtermékrészlegeit és raktárait vizsgálták a Szupermenta munkatársai.
Az elmúlt években jelentős változások történtek a magyar tejiparban, sokan kezdtek például feldolgozásba.
A csalók nagykereskedőnek álcázták magukat, a köddé vált cheddar értéke 145 millió forint - a kistermelőket kártalanítják.
Az európai vajárak rekordmagasságba emelkedtek az elmúlt hónapokban, ami komoly kihívás elé állítja a pékeket és cukrászokat.
A Magyar Sajtkészítők Egyesülete 114 nevező közül választotta ki a 2024-es Év sajtját.
Átrajzolja a korábban ismert képet az a felfedezés, amit a régészek és a kutatók tettek.
Élelmiszerlánc-biztonsági szempontból kedvezőek az idei nyári tapasztalatok
A Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács célkitűzése, hogy több magyar sajt kerüljön a hazai háztartásokba.
2024 júliusában a 2,8 százalék zsírtartalmú dobozos UHT-tej és a trappista sajt ára is nőtt itthon.
Kína szubvencióellenes vizsgálatot indított az Európai Unióból származó tejtermékek behozatalával kapcsolatban.
A helyszíni ellenőrzések során a létesítmények állapota megfelelő volt, kisebb hibák miatt intézkedési tervet kértek.
Egyik napról a másikra drágább lett a tej itthon, egyelőre azonban nem tudni az okát.
Elkészült az az újféle, szén-dioxidból előállított vaj, amit Bill Gates is támogat.
Prémium sajtot hívott vissza a forgalomból az Auchan, visszafizetik az árát – közölte a Nébih.
Többen meghaltak egy romániai sajtgyárban, miután mérgező gázokat lélegeztek be.
Tehenek nélkül létrehozott, tisztán növényi sajtot hozna létre egy izraeli start-up vállalkozás.
A világon a legelterjedtebb tejet adó szarvasmarhafajta a holstein-fríz, melynek tejét a legnagyobb számban találjuk meg a boltokban.
Jelentős beruházásokat hajtott végre a Kőröstej Baranya és Somogy vármegyében is.
A kedvezőtlen gazdasági környezet miatt egyre többen nyúlnak az olcsóbb, nagyobb kiszerelésű tejtermékek iránt, ráadásul rengeteg az import is itthon.
Az idén harmadik alkalommal indítja el a sajtbíra képzést a Magyar Sajtkészítők Egyesülete.
A fenntarthatóság, az állatjólét és az egészséges életmód is egyre fontosabb szempont a fogyasztóknak.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
A broilercsirkék tartása drámai fejlődésen ment keresztül, jelenleg azonban egyre növekvő ellenérzéseket vált ki a társadalomban.
December 3-5. között rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát Siófokon.
A folyamatos megújulás, a mindenkori piac követelményeihez alkalmazkodó hatékony válaszadás az agrárium elsődleges feladata lesz a jövőben.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.