Nagy István és Áder János is ott lesz az idei Agrárszektor konferencián!
Az idén először 3 napos konferencián előad többek között Bige László, Gyuricza Csaba, Éder Tamás, Feldman Zsolt, Jakab István, Harsányi Zsolt, Makai Szabolcs, Szabó Levente, Kulik Zoltán, Hollósi Dávid és még sokan mások...
Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!
A 260 főből álló, nemzetközi szakmai zsűri 42 ország 3804 sajtja közül, vakteszten választotta ki a legjobbakat - írja közleményében a manufaktúra. "A World Cheese Awardsra egy merészebb ízvilágú, tradicionális camembert jellegű sajtot készítettem. Elsősorban a kíváncsiság vezetett minket, hogy mi a véleménye a szakmai zsűrinek a sajtunkról, és vajon hova pozícionálhatja magát ma egy magyar sajtkészítő nemzetközi viszonylatban?! Őszintén meglepődtem az eredményen, de nagyon nagy öröm számomra, mert ezek a díjak azt is jelentik, hogy a magyar kézműves sajtkészítés, képes olyan termékeket létrehozni, melyek felveszik a versenyt a komolyabb sajtkészítő múlttal rendelkező országok sajtjaival" -nyilatkozta Vidáné Kondor Oktávia a sajtmanufaktúra tulajdonosa.
Az Etyeki Kecskesajt Manufaktúra egy igazi családi vállalkozás, amely 10 éve jött létre. Kecsketenyésztéssel kezdődött az egész, aminek hozadékaként a tej felhasználásával jött a sajtkészítés ötlete. Sajtjaik titka a tiszta, teljes értékű kecsketej. Kecskéiket bio minősítésű szénával etetik, amelyet szintén maguk állítanak elő. Az adalékanyag mentes fűszereket nagy gondossággal, ellenőrzött helyről szerzik be az ízesítéshez. "Vállalkozásunk a közelmúltban vette fel az Etyeki Kecskesajt Manufaktúra nevet, de a sajtkészítés már tíz éve része az életünknek - közölte a győztes sajt megalkotója.