Portfolio Agrár Klub: a takarmányár-robbanás és ami mögötte van

Portfolio Agrár Klub: a takarmányár-robbanás és ami mögötte van

agrarszektor.hu
Április 20-án, online Agrár Klub keretében mutatja be a Portfolio Csoport, meddig tarthat még a gabonaárak, és ezáltal a takarmányárak növekedése, illetve milyen hatással lehet ez rövid és hosszú távon a hazai takarmánypiacra és állattenyésztésre. A regisztrációhoz kötött rendezvény kiemelten foglalkozik azzal, hogyan és milyen megoldásokkal tudnak reagálni az árrobbanásra a magyarországi takarmánygyártók, valamint mi vár a magyar állattartókra 2021-ben, milyen eszközökkel tudnak megbírkózni a cégek és a termelők a most kialakult helyzettel.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Ha a madárinfluenza, az afrikai sertéspestis és a koronavírus-járvány nem okozna elég problémát a magyar állattenyésztők számára, a takarmányárak brutális növekedése újabb csapást mért az ágazatra, ráadásul úgy tűnik, hogy az árak emelkedésének még közel sincs vége. A gabonafélék 25-30 százalékkal drágultak az elmúlt hónapokban, ennek következtében pedig az állattartók is komoly költségnövekedéssel szembesülnek takarmányfronton. 

A Portfolio Agrár Klub áttekintéséhez kattintson ide>>

Az április 20-ai online Portfolio Agrár Klub azt mutatja be, meddig tarthat még a gabonaárak, és ezáltal a takarmányárak növekedése, illetve milyen hatással lehet ez rövid és hosszú távon a hazai takarmánypiacra és állattenyésztésre. Szó lesz arról is, hogyan és milyen megoldásokkal tudnak reagálni az árrobbanásra a magyarországi takarmánygyártók, valamint mi vár a magyar állattartókra 2021-ben, milyen eszközökkel tudnak megbírkózni a cégek és a termelők a most kialakult helyzettel. Az idei harmadik Portfolio Agrár Klub programja és az előadók listája folyamatosan bővül.

Az előadók listáját itt tekintheti meg>>

A Portfolio Agrár Klub teljes programját itt érheti el>>

A Portfolio Agrár Klub egy olyan sorozat, amely időről időre az agrárium legfontosabb és legaktuálisabb témáival foglalkozik, és tárgyalja meg azokat szakértők segíségével. A 2020-ban megrendezett klubokon foglalkoztunk többek között az agráradózással, valamint a vírusválságban megnyíló új agrárpályazatokkal, 2021-ben az első online Agrár Klubon az osztatlan közös tulajdon megszüntetéséről szóló törvényt elemeztük ki, a második klubon pedig a Közös Agrárpolitika, valamint a 2021-ben várható támogatási és finanszírozási lehetőségek voltak a középpontban. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A jelentkezési feltételekről itt tájékozódhat>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?