Katasztrófa is lehet a borkészítés vége: így előzhető meg a baj
Figyelmeztetik a borászokat: az erjedés során keletkező mustgáz veszélyes lehet!
Figyelmeztetik a borászokat: az erjedés során keletkező mustgáz veszélyes lehet!
Közösen fejleszti a pálinkaszektort a MATE és a Pálinka Nemzeti Tanács.
Új tanulmány jelent meg a kínai sörkészítésről.
A mustgázmérgezés veszélyére figyelmeztet az OKF.
Egyre népszerűbb a magyarok körében az almabor.
1889-ben palackozták a két tokaji esszenciát, melyek kalapács alá kerülnek.
Meglepő dolgot tapasztaltak a kutatók.
A mustgázzal telített pincék veszélyeire figyelmeztetett a katasztrófavédelem.
Immáron pezsgőt is készítenek Badacsonyban.
Komoly veszélyt jelent a mustgáz.
Április elejétől kapható a sörkülönlegesség.
Így kerülheted el az otthoni párlat-baleseteket.
Pedig egyszerű lenne a megelőzés.
Most mindenre fény derül.
A fenntarthatóság, az állatjólét és az egészséges életmód is egyre fontosabb szempont a fogyasztóknak.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
Nem volt zökkenő- és feszültségmentes az új Közös Agrárpolitika első éve sem Magyarországon.
A broilercsirkék tartása drámai fejlődésen ment keresztül, jelenleg azonban egyre növekvő ellenérzéseket vált ki a társadalomban.
December 3-5. között rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát Siófokon.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.