Kapkodnak ezekért a magyar borokért külföldön: veszik, mint a cukrot
Több mint száz nemzetközi szakembert fogad az április végén megrendezésre kerülő Hungarian Wine Summit.
Több mint száz nemzetközi szakembert fogad az április végén megrendezésre kerülő Hungarian Wine Summit.
Szepsy István: a csúcsminőségű borokhoz évtizedek munkája szükséges.
Óriási siker!
A hungarikum megérdemli a kiemelt figyelmet.
A szakember szerint az agrár- és az élelmiszerban a kapacitásnövelő beruházások a második félévben, vagy inkább jövőre indulhatnak be.
Az út melletti szántóföldeken legelésző vadak látványa mindaddig szemet gyönyörködtető, ameddig nem tévednek a kocsi elé.
Egyre nagyobb az igény a mentes termékekre, napjainkban az emberek körülbelül 10 százalékának van szüksége arra, hogy gluténmentesen étkezzen.
A haszonnövényeink vitamintartalma folyamatosan csökken, beltartalmi értékeik már meg sem közelítik az évtizedekkel ezelőtti szintet.
A hazai növénytermesztők még nem tartják olyan fontosnak a fenntarthatóság kérdését, mint az állattenyésztők.
A szálastakarmány-betakarítás gépeinek szerves részét alkotják cégünk kínálatában a szlovén SIP gépei.
Töprengéssel teli és nagyon elhúzódó kezdet jellemezte az idei fajtaválasztási szezont