Bejutottunk a villányi csúcsborászatba, mutatjuk, hogy készülnek a díjnyertes tételek
Az Agrárszektor a Jammertal Borbirtokon járt: mutatjuk a galériát a látogatásunkról.
Az Agrárszektor a Jammertal Borbirtokon járt: mutatjuk a galériát a látogatásunkról.
Új időszámítás jöhet a kukorica és az őszi kalászosok termesztésében.
Két magyar pezsgő is nyert egy nemzetközi megmérettetésen.
Hazánkba is megérkezett a díjnyertes, sötétlila zöldség.
Újabb kiemelkedő minőségű termékkel rukkolt elő az Első Magyar Gin Manufaktúra.
Csongrád város bora és a közönség bora is lett a cabernet franc.
Sopronban készül a legjobb Heineken a világon.
A Koch Borászat nyerte a legtöbb díjat az Országos Borversenyen.
A nyugat-európai fogyasztók körében mindez keresettebbé teheti a termékeket.
Franciaországban aranyérmet kapott a mádi Holdvölgy borászat.
A fenntarthatóság, az állatjólét és az egészséges életmód is egyre fontosabb szempont a fogyasztóknak.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
Nem volt zökkenő- és feszültségmentes az új Közös Agrárpolitika első éve sem Magyarországon.
A broilercsirkék tartása drámai fejlődésen ment keresztül, jelenleg azonban egyre növekvő ellenérzéseket vált ki a társadalomban.
December 3-5. között rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát Siófokon.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.