Hogy tudnak talpon maradni a baranyai vállalkozások a következő időszakban?
Mi lesz a baranyai vállalkozásokkal? Hogy tudnak talpon maradni a következő időszakban?
Mi lesz a baranyai vállalkozásokkal? Hogy tudnak talpon maradni a következő időszakban?
Az agrárminiszter szerint a felgyorsult fejlődés alkalmazkodásra készteti az agráriumot is.
Van olyan hely északon, ahol már nem kell reklámozni a hazai borokat.
Veszélyesek lehetnek a fluortartalmú csomagolószerek?
Különleges programokkal készül a Kutatók Éjszakájára az ÖMKi.
Elstartolt a 13. Európai Precíziós Gazdálkodási Konferencia.
Budapest ad otthont az idei Európai Precíziós Gazdálkodási Konferenciának.
Borexport Akadémia képzést indít az Agrármarketing Centrum.
Az állatok illegális vadászata komoly problémákat okoz az élővilágnak.
Nyolcadik alkalommal szervez Sajtmustrát a Magyar Sajtkészítők Egyesülete.
Nagy összegű mezőgazdasági pályázati csomagot hirdetett meg az agrárminiszter.
Sipos József mindig csodálta Bálint gazda munkásságát.
A magyar gazdák idegenkednek az integrációtól.
A NAIK főigazgatója egy hatpontos programban látja a magyar mezőgazdaság jövőjét
Október közepén és végén lesz a két tematikus program Szegeden és Kaposváron
A globális és hazai helyzetről is lesznek előadások a rendezvényen.
2021-ben itt rendezik meg a híres konferenciát.
Február 21-én Szombathelyre várják a gazdákat.
Hiányszakma a mezőgazdaságban.
A kutatók rájöttek, hogyan lehetne szabályozni a borsó virágzásának és a termések kifejlődésének idejét.
Ha zöldségeket és gyümölcsöket termesztünk, érdemes lehet odafigyelni, hogy mit, mivel ültetünk.
Hiába fejlődik az európai uniós tagállamok haltermelése, egyelőre a nyomába se érhet Norvégiának.
Új módszerrel látnák el energiával a földekre kihelyezett szenzorokat az amerikai kutatók.
A legfrissebb jelentés szerint a bizonytalanság továbbra is állandó jellemzője az uniós mezőgazdaságnak.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.