Nem fest jól a helyzet: durva számok jöttek a magyar húsiparról
Októberben 3,2 százalékkal csökkent az ipari termelés Magyarországon, az élelmiszeriparban ez a csökkenés 2,8 százalékos volt.
Októberben 3,2 százalékkal csökkent az ipari termelés Magyarországon, az élelmiszeriparban ez a csökkenés 2,8 százalékos volt.
A Matusz-Vad Zrt. a jövőben friss halat is fog forgalmazni a HoReCa-szektor számára.
Az Európai Bizottság előtt a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program Plusz.
Kiemelt feladat a hazai vizek élővilágának megóvása.
Folyamatosan növekszik a halfogyasztás.
Évi 400 tonnás hozamot produkálna a tarcali harcsanevelő.
2021. január 1-ig várják az észrevételeket, javaslatokat.
Őt meghatározó halas cég 10 új haltermékkel állt elő.
Növelnék a halfogyasztást, bővítenék a halfeldolgozást.
A szakember szerint az agrár- és az élelmiszerban a kapacitásnövelő beruházások a második félévben, vagy inkább jövőre indulhatnak be.
Az út melletti szántóföldeken legelésző vadak látványa mindaddig szemet gyönyörködtető, ameddig nem tévednek a kocsi elé.
Egyre nagyobb az igény a mentes termékekre, napjainkban az emberek körülbelül 10 százalékának van szüksége arra, hogy gluténmentesen étkezzen.
A haszonnövényeink vitamintartalma folyamatosan csökken, beltartalmi értékeik már meg sem közelítik az évtizedekkel ezelőtti szintet.
A hazai növénytermesztők még nem tartják olyan fontosnak a fenntarthatóság kérdését, mint az állattenyésztők.
A szálastakarmány-betakarítás gépeinek szerves részét alkotják cégünk kínálatában a szlovén SIP gépei.
Töprengéssel teli és nagyon elhúzódó kezdet jellemezte az idei fajtaválasztási szezont