Igazi kincs hever a magyar kertekben: sokan kidobják, pedig aranyat ér
Még ha nem is érett be, számos felhasználási lehetőség rejlik a zöld paradicsomban.
Még ha nem is érett be, számos felhasználási lehetőség rejlik a zöld paradicsomban.
Háromezer év kellett hozzá, hogy a piramisépítők sörét újrafőzzék, egy amerikai férfinak sikerült.
Egy izraeli cég új laborhús-előállítási módszert fejlesztett ki, amellyel gyorsabban, könnyebben növeszhető műhús.
Októbertől egész Franciaországban meg fog változni a bagett és a kenyérfélék receptje.
A koronavírus után öt markáns gasztronómiai irányzat figyelhető meg Németországban.
Közeleg a hűvös idő, elő a gyógyteákkal!
Volt, hogy kétszer annyian kerestek recepteket online, mint korábban.
Hosszú évek tanulása és tapasztalatszerzése került minden egyes üvegbe.
Új rovat indult a HelloVidéken.
Valójában még nem lehet tudni, mikor vezetik be az elektronikus recepteket.
Rendesen megváltozott az emberek életvitele.
Igenis válogatósak vagyunk.
Avokádó és gomba!
A fenntarthatóság, az állatjólét és az egészséges életmód is egyre fontosabb szempont a fogyasztóknak.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
Nem volt zökkenő- és feszültségmentes az új Közös Agrárpolitika első éve sem Magyarországon.
A broilercsirkék tartása drámai fejlődésen ment keresztül, jelenleg azonban egyre növekvő ellenérzéseket vált ki a társadalomban.
December 3-5. között rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát Siófokon.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.