Óriás lehetőség: ingyenes programot hirdetnek a magyar sütőipari szereplőknek
A hűtési technológiákról tart szakmai programot az Agrárkamara.
A hűtési technológiákról tart szakmai programot az Agrárkamara.
A képzés résztvevői az elméletet gyakorlatba is átültették
Szakmai napot szervezett a kamara.
Hűtési technológiákkal ismerkedhetnek meg.
A likőrkészítés bemutatásával folytatódik a "Tanuljunk együtt!" programsorozat
November közepén a rozskenyérkészítésé a főszerep
Folytatódik a kamara "Tanuljunk együtt!" programsorozata.
Az elmúlt években a hazai burgonyatermés rendszerint már január végére vagy február közepére elfogy, így tavaszig sem tart ki.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
Nem volt zökkenő- és feszültségmentes az új Közös Agrárpolitika első éve sem Magyarországon.
A fenntarthatóság, az állatjólét és az egészséges életmód is egyre fontosabb szempont a fogyasztóknak.
A broilercsirkék tartása drámai fejlődésen ment keresztül, jelenleg azonban egyre növekvő ellenérzéseket vált ki a társadalomban.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.