Vallott a magyar borász: lerántotta a leplet a tokaji borokról
A szélsőséges időjárás jelentős mértékben befolyásolta az idei bortermést a Tokaji borvidéken.
A szélsőséges időjárás jelentős mértékben befolyásolta az idei bortermést a Tokaji borvidéken.
A világ egyik legismertebb borszakírója és csapata a maximális 100 pontra értékelt egy tokaji bort.
A 2017-es Top Selection Grófi Hárslevelű és a 2018-as Royal Tokaji 6 puttonyos Tokaji Aszú egyaránt 96 ponttal nyerték el a Trófea-díjat.
Az idei Borászok Borásza díjazottja szerint Tokajban kötelesség jó bort készíteni.
Decemberben megalakult a BDPST Agráripari Zrt., Orbán Viktor miniszterelnök vejének legújabb cége.
A világon először készült kifejezetten a tokaji aszúhoz pohár, melyet 26 ezer forint/2 darab áron lehet megvásárolni.
Majdnem elpusztult a szőlészet a tavalyi aszályban: idén is izgulnak a termésért a tokaji borászatnál
Fontos pillanathoz érkezett Közép-Európa borpiaca, eljött a különleges szőlőfajták ideje.
Hogyan hat a klímaváltozás a Tokaji borvidékre, és annak leghíresebb borára, az aszúra?
Csaknem másfél milliárd forintból épült turisztikai és kulturális látogatóközpont Mádon.
Mád nem hagyja magát, és a hegyközségektől függetlenül szervezi önmagát tovább, nem várva a "borvidéki csodát" tétlenül.
Botritisz nélkül nincs aszú, de a klímaváltozás komoly átalakulásokat hozhat a világörökségi borvidéken.
Nemzetközi szinten is csúcsminőség készül Tokajban.
Alapítványi tulajdonban folytatja munkáját a Grand Tokaj Zrt.
Két aranyat is kapott egy magyar bor a világ legrangosabb borversenyén.
1889-ben palackozták a két tokaji esszenciát, melyek kalapács alá kerülnek.
Megdöbbentőek a számok.
Megjelent a TokajKalauz negyedik kiadása.
Meglepő fordulat.
Értékmegőrzésre szánják a forrásokat.
2024 októberében a magyar gazdák 36,4 százalékkal kevesebb traktort vettek, mint egy évvel korábban.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
Precíz és teljesen automata palánta átültető robottal rukkolt elő egy holland vállalkozás.
2025 elején kezdheti meg a működését a Cargill negyedik innovációs központja Ázsiában.
Az Európai Bizottság szigorítja az élelmiszerbiztonsági előírásokat a Listeria monocytogenes baktérium elleni védekezés érdekében.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.