Így vásárolnak húst a magyarok: szomorú, ami a boltokban történik itthon
Sokan a gyengébb minőségű termékekhez nyúlnak a boltokban a kedvezőtlen gazdasági helyzet miatt.
Sokan a gyengébb minőségű termékekhez nyúlnak a boltokban a kedvezőtlen gazdasági helyzet miatt.
Idén sem maradhat le a szilveszteri menüről az év vége sztárélelmiszere, a virsli.
A magyar lakosság 80 százaléka ért egyet azzal, hogy a virsli könnyen és gyorsan elkészíthető étel.
A lakosság 95 százaléka rendszeresen fogyaszt virslit, negyedük még sincs tisztában azzal, hogy miből készül.
Az augusztusban véget érő élelmiszerárstop miatt jelentősen átalakultak a magyarok baromfihúsfogyasztási szokásai.
Július 1-én indul az online árfigyelő rendszer, amely kezdetben több mint 60 termékkategóriában szereplő élelmiszer árát fogja tartalmazni.
A „virsli” tartalmát Magyarországon az Élelmiszerkönyv szabályozza, aminek a tartalma a leírástól eltér, az nem nevezhető virslinek.
Komoly drágulással kell számolnia annak, aki idén is a hagyományos szilveszteri menüt és a virslifogyasztást választja.
Ha valaki egy adott típusú pezsgőt szeretne, az semmiképpen se halassza az utolsó pillanatra a vásárlást.
Téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzést tartottak Magyarországon december 5. és 18. között.
Utat törhetnek maguknak itthon az olcsóbb, helyettesítő termékek a virsli esetében is.
Több száz milliós fejlesztésbe kezd a gyulai Házi-Hús Kft.
Érdemes résen lenni virslivásárláskor.
Kétféle húskészítmény magas zsírtartalma miatt nem nevezhető virslinek.
Drágulás vár a magyarok kedvenc csemegéjére is?
Stratégiai kérdéssé kellene válnia Magyarország élelmiszer-ellátásának.
Idén már csak egy húskészítmény nem felelt meg az előírásoknak.
A koronavírus-járvány miatt nőtt az előrecsomagolt hústermékek iránti kereslet.
Jelentős változtatásokat hajtottak végre a Sága Foodnál az új tulajdonosok.
Arra voltak kíváncsiak, egyezik-e a címke a beltartalommal
A fenntarthatóság, az állatjólét és az egészséges életmód is egyre fontosabb szempont a fogyasztóknak.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
A broilercsirkék tartása drámai fejlődésen ment keresztül, jelenleg azonban egyre növekvő ellenérzéseket vált ki a társadalomban.
December 3-5. között rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát Siófokon.
A folyamatos megújulás, a mindenkori piac követelményeihez alkalmazkodó hatékony válaszadás az agrárium elsődleges feladata lesz a jövőben.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.