Elveszik az élelmiszerek értéke lefagyasztáskor?
Régi kérdés, hogy mennyit veszítenek tápértékükből a fagyasztóban tárolt ennivalók – a jelek szerint örülhetünk.
Régi kérdés, hogy mennyit veszítenek tápértékükből a fagyasztóban tárolt ennivalók – a jelek szerint örülhetünk.
A Szupermenta programban ezúttal kereskedelmi egységek fagyasztottélelmiszer-részlegeit ellenőrizték a Nébih szakemberei.
Ilyet még nem láttál!
5,4 milliárd forint összegű beruházást valósít meg a Sugo Food Kft. Baján.
Tippek és trükkök, amelyeket érdemes betartani.
Családi tulajdonú zöldség-gyümölcs feldolgozóüzem bővül 2,1 milliárdból.
Sokan vélik úgy, hogy kis kertben nem férnek el gyümölcsök, pedig van választék bőven.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
Ha ez így megy tovább, a narancslé olyan luxuscikké válhat, amit egyre kevesebben engedhetnek meg maguknak.
Egyre többen érzik ezt, ahogy a klímaváltozással összefüggésbe hozható természeti csapások vagy más jelenségek a mindennapok részévé válnak.
Chilében is megalakult az úgynevezett vetőmagőrök mozgalma, akik a hagyományos növényfajták megmentését tűzték ki célul maguk elé.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.