Őrület, ami a magyar boltokban folyik: egyre többen vesznek ilyen húst
10-ből 8 magyar fogyaszt boltban kapható gyorsfagyasztott, panírozott húsokat, melynek népszerűsége a gyors elkészíthetőségben rejlik.
10-ből 8 magyar fogyaszt boltban kapható gyorsfagyasztott, panírozott húsokat, melynek népszerűsége a gyors elkészíthetőségben rejlik.
Rendkívül népszerűek a gyorsfagyasztott, panírozott baromfihúsból készült termékek a magyarok körében.
A húsáruk jelentős része júliusban is olcsóbb volt a tavalyi szintnél Magyarországon.
Németországban egyre kevesebb húst fogyasztanak, ezért vannak olyan húsipari cégek, melyek feladják jelenlétüket az országban.
A Visegrádi Csoport országainak agrárkamarái szerint az EU agrárpolitikájának radikálisan meg kell változnia.
Súlyos csapást mérhet az európai unió sertéságazatára és húsimportjára a kínai dömpingellenes vizsgálat.
Kolumbia az első ország, amely korlátozza az amerikai marhahús importját a tejelő tehenek madárinfluenzája miatt.
A SPAR Regnum ma már évi 19 millió kilogramm bontott sertés- és 1,1 millió kilogramm bontott marhahús dolgoz fel.
Bár törekednek rá, egyelőre nem tudnak 100 százalékban hazai alapanyagból dolgozni a SPAR húsfeldolgozói.
Az olcsóbb sonkák nem véletlenül kerülnek annyiba, amennyibe - ez a minőség romlásával is jár.
Több olyan dolog is történt a magyar élelmiszeriparban, amire nem igazán volt még példa.
Mennyire számítanak hazainak azok az élelmiszerek, amelyeket nap mint nap fogyasztunk?
A helyben tapasztaltak alapján minden ott végzett tevékenységet azonnal felfüggesztettek a hatóság ellenőrei.
Bulgária korlátozza az ukrán napraforgómag importját a tömeges gazdatüntetések nyomán.
Magyarországra is szállítottak a problémás német sertéshúsból és a gyanús ukrán baromfihúsból.
Közleményt adott ki a Baromfi Termék Tanács a magyar üzletekben megjelent olcsó külföldi baromfihúsok miatt.
A hazainál olcsóbb német sertéshús-termékek jelentek meg a nagy német diszkontlánc polcain.
Javában tart a nyári szezonális ellenőrzés, amelynek fókuszában ezúttal a gyrosozók és a grilltermékek állnak.
Hollandia az Európai Unióban elsőként engedélyezte a laboratóriumban növesztett húsok kóstolását a fogyasztók számára.
A grillezés mostanra már megelőzte a szalonnasütést és a bográcsozást is a magyarok körében.
A fenntarthatóság, az állatjólét és az egészséges életmód is egyre fontosabb szempont a fogyasztóknak.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
A broilercsirkék tartása drámai fejlődésen ment keresztül, jelenleg azonban egyre növekvő ellenérzéseket vált ki a társadalomban.
December 3-5. között rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát Siófokon.
A folyamatos megújulás, a mindenkori piac követelményeihez alkalmazkodó hatékony válaszadás az agrárium elsődleges feladata lesz a jövőben.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.