Új élelmiszer kap Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyet: mutatjuk, melyik
Az Agrárminisztérium a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal közösen 2019-ben hozta létre a KMÉ védjegyet.
Az Agrárminisztérium a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal közösen 2019-ben hozta létre a KMÉ védjegyet.
Az édességgyártók szerint ezek a nassolnivalók lehetnek a következő időszak slágerei.
Vadonatúj gyártócsarnokot avattak az Unilever Magyarország veszprémi jégkrémgyárában.
Hogyan hat a koronavírus-járvány a magyar jégkrémgyártásra?
Már nemcsak az íz és az állag, de az szájérzet és az egészségesség is fontos.
Különleges furgont épített egy Somerset megyei vállalkozó.
Július elsejével indul a szezonális ellenőrzés.
Sokan vélik úgy, hogy kis kertben nem férnek el gyümölcsök, pedig van választék bőven.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
Ha ez így megy tovább, a narancslé olyan luxuscikké válhat, amit egyre kevesebben engedhetnek meg maguknak.
Egyre többen érzik ezt, ahogy a klímaváltozással összefüggésbe hozható természeti csapások vagy más jelenségek a mindennapok részévé válnak.
Chilében is megalakult az úgynevezett vetőmagőrök mozgalma, akik a hagyományos növényfajták megmentését tűzték ki célul maguk elé.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.