Egyre több ilyen kenyér van Magyarországon: ezt jobb, ha mindenki tudja
A pékségek egyre szélesebb körben használják a kovászos technológiát, a termékválasztékot pedig a fogyasztói igényekhez alakítják.
A pékségek egyre szélesebb körben használják a kovászos technológiát, a termékválasztékot pedig a fogyasztói igényekhez alakítják.
Az ágazatra rálátó szakértők szerint további áremelkedések várhatóak a lisztek és a pékáruk frontján.
Ez nagyon fog fájni a magyar vásárlóknak.
Hol lesz ennek a vége?
2022. is áremelkedéssel indulhat.
Meddig tarthat még az áremelkedés?
Május 27-én jön az idei negyedik online Agrár Klub.
Május 27-én jön az idei negyedik online Agrár Klub.
Május 27-én jön az idei negyedik online Agrár Klub.
A döntőben 15 kenyeret kóstolt meg a zsűri.
Több tényező együttes hatása áll az áremelkedés mögött.
A malmok és a pékségek is emelést terveznek.
Sok terméket áron alul értékesítenek a sütőipari cégek.
A cél, hogy javuljon a pékek helyzete.
A szövetség szerint a hatóságok mindent tudnak. A Nébih másként látja az ügyet.
A magyar sütőipari cégeknek más a véleménye.
Támogatásokat és áfacsökkentést sürgetnek.
2024 októberében a magyar gazdák 36,4 százalékkal kevesebb traktort vettek, mint egy évvel korábban.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
Egyre többen érzik ezt, ahogy a klímaváltozással összefüggésbe hozható természeti csapások vagy más jelenségek a mindennapok részévé válnak.
Chilében is megalakult az úgynevezett vetőmagőrök mozgalma, akik a hagyományos növényfajták megmentését tűzték ki célul maguk elé.
2025 elején kezdheti meg a működését a Cargill negyedik innovációs központja Ázsiában.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.