Továbbra is milliárdokat hoz a konyhára a Pick
Csökkent ugyan az adózott eredmény, de így is vastagon megéri a húsipari cég működése.
Csökkent ugyan az adózott eredmény, de így is vastagon megéri a húsipari cég működése.
A mohácsi vágóhíd, a Hungerit és a Csányi Pincészet vitte, a cégcsoport többi tagja gyengén, de hozta a pénzt.
Nem a készítménygyártáson, hanem a források befektetésén kerestek 2023-ban a húsipari cégek, volt akit ez tartott a felszínen.
A lakosság 95 százaléka rendszeresen fogyaszt virslit, negyedük még sincs tisztában azzal, hogy miből készül.
Az Agrárszektor három baromfi- és három sertésfeldolgozó számain mutatja be a megdöbbentő összképet.
Jelentősen, 2021-es 70,679 milliárd forintról 80,28 milliárd forintra növelte árbevételét a Pick Szeged Zrt.
„Generációink szalámis emlékei” – a PICK inspirálta műveket mutatnak be a MOME grafikusai.
Most végre kiderülhet, hogy mi az oka annak, hogy drágábbak a Pick szalámik itthon, mint a németeknél.
2023 január végétől a szeletelt PICK szalámik után már a HERZ sonkák is kisebb tálcaméretben és megújult csomagolásban kerülnek a polcokra.
A fenntarthatóság, az állatjólét és az egészséges életmód is egyre fontosabb szempont a fogyasztóknak.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
A broilercsirkék tartása drámai fejlődésen ment keresztül, jelenleg azonban egyre növekvő ellenérzéseket vált ki a társadalomban.
December 3-5. között rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát Siófokon.
A folyamatos megújulás, a mindenkori piac követelményeihez alkalmazkodó hatékony válaszadás az agrárium elsődleges feladata lesz a jövőben.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.