Óriási változásokat hozhatnak ezek a cégek a magyar mezőgazdaságban
Indul a negyedik agrár startup inkubációs program.
Indul a negyedik agrár startup inkubációs program.
Teljesen új berendezéseket telepítettek a pápai gyárba.
Van olyan húskészítmény, aminek nem változott az ára tavaly óta.
Újratöltve folytatódik a hazai termékek fogyasztására ösztönző kampány.
A Pápai Hús Kft. újragondolta a húsbolt fogalmát.
A Pápai Ízek semmiféle állati fehérjét nem fognak tartalmazni.
Jövő év első felében lezárul a korszerűsítés.
Itt a céglista.
Kovács László szerint a bel- és a külpiacon is erősíteni akar a Pápai Hús.
A Pick Szeged és a felszámolás alatt álló Pápai Hús szállíthat húst Kínába.
Stratégiai cég lett a felszámolás előtt álló Pápai Hús Kft.
A gyümölcstermesztésben az egyik legnagyobb kockázati tényező a tavaszi fagyokban keresendő.
A biológiai és kémiai növényvédelem nem zárja ki egymást – a fokozatos átállás és az integráció lehet a fenntartható út.
Egyre fontosabb lehet a szaktanácsadás és a "zöldebb" termelés a gazdálkodóknak itthon.
A precíziós nemesítésről tartott sajtótájékoztatót a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács.
A kelatizált tápanyag egy olyan speciális tápanyagforma, amelyben a mikroelemeket egy nagyobb, kelátképző molekula veszi körül és stabilizálja.
Végére értünk a beadási időszaknak! A tavalyi év tapasztalatait felhasználva az Arasz komoly segítség volt 2024-ben is az EGN beadás követelményeinek való megfelelésben.
A Glomo Start mIKRo kimondottan fajgazdag inokulálást tesz lehetővé, ugyanis hét különböző gombafaj szaporítóképleteit tartalmazza.