Sáska és tücsök lehet rengeteg élelmiszerben: tényleg ezt etetnék velünk?
Az EU-ban négy rovarfaj került engedélyezésre, az ezekből készült élelmiszerek új élelmiszernek minősülnek.
Az EU-ban négy rovarfaj került engedélyezésre, az ezekből készült élelmiszerek új élelmiszernek minősülnek.
A rovarfehérjék kiváló táplálkozási értéket képviselnek és előállításuk alig terheli a környezetet.
Megoszlanak a vélemények a rovarfehérjékkel kapcsolatban, de vajon mi az igazság?
Egyedi jelölést és elkülönítést kapnak a rovarfehérjéket tartalmazó termékek a hazai boltokban.
A fogyasztói szokások változása és a népesség folyamatos növekedése indokolttá teszik az újabbnál újabb termékek megjelenését.
Igen súlyos összeget kell fizetnünk azért, ha megkívánunk egy kis csilis tücsköt.
Az EU jóváhagyta a házi tücsök élelmiszerként való felhasználását.
Számos előnye mellett az undor mégis legyőzi a rovarfehérjét.
2020-ben muszáj lesz szabályozni a kérdést
Ezek az ehető rovarok több antioxidánst tartalmaznak, mint a népszerű ital.
2018. január 1. óta egységesebb és liberálisabb a rovarfehérjék piaca.
A szabadföldi zöldségnél jövedelmezőbb a rovar
A lárvák és nyüvek igenis táplálóak. Jönnek a számok!
Rovarok helyettesíthetik a húsokat, de még drágák.
Egyre nagyobb az igény a mentes termékekre, napjainkban az emberek körülbelül 10 százalékának van szüksége arra, hogy gluténmentesen étkezzen.
A haszonnövényeink vitamintartalma folyamatosan csökken, beltartalmi értékeik már meg sem közelítik az évtizedekkel ezelőtti szintet.
A hazai növénytermesztők még nem tartják olyan fontosnak a fenntarthatóság kérdését, mint az állattenyésztők.
Súlyos akták maradtak örökül a következő Bizottságra, két fontos mezőgazdasági kérdésben is.
Az MBH Bank együttműködései lefedik a hazai agrárium kibocsátásának zömét, és az általuk képviselt agrárvállalkozások közül kerülnek ki a most induló pályázatok beruházói is.
A szálastakarmány-betakarítás gépeinek szerves részét alkotják cégünk kínálatában a szlovén SIP gépei.
Töprengéssel teli és nagyon elhúzódó kezdet jellemezte az idei fajtaválasztási szezont