Ezzel van tele rengeteg élelmiszer a boltokban: sokan nem tudják, mit esznek
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Az Európai Bizottság új szabályozása nyomán változások történtek bizonyos élelmiszer-adalékanyagok tekintetében.
Sokféle növényi színanyagot használ az élelmiszeripar, és vannak érdekességek is.
Az FDA megtiltotta a BVO használatát, amelyet évtizedeken át alkalmaztak üdítőitalokban.
A következő évtizedekben egyre komolyabb problémát okozhat az emberiségnek az antimikrobiális rezisztencia.
Döntött a WHO, a szervezet szerint rákkeltő lehet a mostanában nagy port kavaró az aszpartam.
Elemzők szerint egyelőre kivárnak, ha nincs más megoldás, akkor jöhetnek a receptek újratervezése.
A mezőgazdaságot és az élelmiszer-ellátást veszélyezteti az AdBlue-krízis.
Ez minden baromfitartót érinthet.
Elképesztő, mennyi mindenre jó!
A modern és egészségtudatos állattartásra kínál megoldást egy cég.
A modern technológia a mezőgazdaságban is kezd utat törni.
A hasznosulás kulcsa: pontosság, homogenitás
A gyümölcstermesztésben az egyik legnagyobb kockázati tényező a tavaszi fagyokban keresendő.
Egyre fontosabb lehet a szaktanácsadás és a "zöldebb" termelés a gazdálkodóknak itthon.
A kelatizált tápanyag egy olyan speciális tápanyagforma, amelyben a mikroelemeket egy nagyobb, kelátképző molekula veszi körül és stabilizálja.
A precíziós nemesítésről tartott sajtótájékoztatót a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács.
A hibrid fajták bár kiemelkedően jó tulajdonságokkal rendelkeznek, érdemes kipróbálni a tájfajtákat is.
Végére értünk a beadási időszaknak! A tavalyi év tapasztalatait felhasználva az Arasz komoly segítség volt 2024-ben is az EGN beadás követelményeinek való megfelelésben.
A Glomo Start mIKRo kimondottan fajgazdag inokulálást tesz lehetővé, ugyanis hét különböző gombafaj szaporítóképleteit tartalmazza.