Itt a nagy kérdés: tényleg kevesebb húst fogunk enni a jövőben?
Magyarországon fejenként 68,6 kilogrammnyi húst fogyasztunk, világszerte és idehaza is tör előre a baromfi.
Magyarországon fejenként 68,6 kilogrammnyi húst fogyasztunk, világszerte és idehaza is tör előre a baromfi.
Lengyelország eddig sem volt kis szereplő, de most megszilárdította pozícióját az Európai Unió vezető baromfiexportőreként.
Most lehull a lepel: más hazai boltokban is ott van az import baromfi- és sertéshús.
Elárasztotta az import baromfihús és tojás az európai piacokat, ennek pedig komoly következményei lehetnek még később.
Váratlan bejelentést tett Nagy István.
Tarthatatlan a helyzet az ágazatban.
Aggasztó hírek érkeztek.
Kissé javuló várakozások, de jelentős bizonytalanság jellemzi az agráriumot.
Túltermelés és nyomott árak.
Már nincs túl messze a tökéletes takarmányértékesítés.
Kockázatosak lehetnek a vámkedvezmények. Dél-Afrika is szigorított.
A fenntarthatóság, az állatjólét és az egészséges életmód is egyre fontosabb szempont a fogyasztóknak.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
Nem volt zökkenő- és feszültségmentes az új Közös Agrárpolitika első éve sem Magyarországon.
A broilercsirkék tartása drámai fejlődésen ment keresztül, jelenleg azonban egyre növekvő ellenérzéseket vált ki a társadalomban.
December 3-5. között rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát Siófokon.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.