Most lehull a lepel: döbbenetes hírek érkeztek a magyar húsiparról
A húsipar szereplőinek is alkalmazkodniuk kellett a megváltozó termelési, illetve fogyasztási körülményekhez.
A húsipar szereplőinek is alkalmazkodniuk kellett a megváltozó termelési, illetve fogyasztási körülményekhez.
Lesz elég műtrágya az idei szezonra, a kérdés csak az, hogy milyen gyártmányú és mennyiért adják.
Kapacitásbővítést hajtott végre a növényvédőszer-gyártással foglalkozó Chemark Zrt.
Vadonatúj gyártócsarnokot avattak az Unilever Magyarország veszprémi jégkrémgyárában.
Folyamatosan zajlanak a fejlesztések és a kapacitásbővítés a Tamási-Hús Kft.-nél.
Óriási a bizonytalanság az ágazatban, kérdéses, hogy lesz-e elég műtrágya a következő szezonra.
Kapacitásbővítés zajlik az Univernél.
Nehéz gépeket gyártani, ha nincs hozzá alkatrész.
A régiós piacok felé kacsingat a FriesLandCampina Hungária.
Befejeződött a cég szikszói hároméves beruházási programja.
Sopronban viszont bővítenek.
A fenntarthatóság, az állatjólét és az egészséges életmód is egyre fontosabb szempont a fogyasztóknak.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
Nem volt zökkenő- és feszültségmentes az új Közös Agrárpolitika első éve sem Magyarországon.
A broilercsirkék tartása drámai fejlődésen ment keresztül, jelenleg azonban egyre növekvő ellenérzéseket vált ki a társadalomban.
December 3-5. között rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát Siófokon.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.