Hét szuperélelmiszer ami jót tesz az egészségnek és még finom is
Terített asztallal érkezett meg az ősz: a helyi szezonális élelmiszer egészséges és környezetbarát választás.
Terített asztallal érkezett meg az ősz: a helyi szezonális élelmiszer egészséges és környezetbarát választás.
Ha van kiskertünk, akkor ezzel a hat zöldséggel érdemes indítanunk az őszi szezont.
Nem kell mindig hosszú hónapokat eltöltetünk a termesztéssel, ha friss zöldséget szeretnénk.
Az importnyomás az év második felében sem csökkent, ami a felvásárlási árakat is jelentősen csökkentette.
Különleges vasfelvétel zajlik a káposztafej belsejében az ELTE kutatóinak vizsgálata szerint.
Ez az alapélelmiszer még mindig stabil jövedelmet tud hozni a termelőknek hazánkban.
Komoly pénzeket takaríthatsz meg vele, ha magad neveled és ülteted ki a palántáidat.
Nemcsak a mezőgazdaságnak tenne jót, ha több káposztaféle fogyna.
És még csak kert sem kell hozzá!
Ez jobb, mint a méregdrága bolti.
A Syngenta ócsai szakmai napján mutatta be a legújabb hibrid fajtákat.
Ez a fajta gyorsan nő, és kevés törődést igényel.
2024 októberében a magyar gazdák 36,4 százalékkal kevesebb traktort vettek, mint egy évvel korábban.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
Egyre többen érzik ezt, ahogy a klímaváltozással összefüggésbe hozható természeti csapások vagy más jelenségek a mindennapok részévé válnak.
Chilében is megalakult az úgynevezett vetőmagőrök mozgalma, akik a hagyományos növényfajták megmentését tűzték ki célul maguk elé.
2025 elején kezdheti meg a működését a Cargill negyedik innovációs központja Ázsiában.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.