Hét szuperélelmiszer ami jót tesz az egészségnek és még finom is
Terített asztallal érkezett meg az ősz: a helyi szezonális élelmiszer egészséges és környezetbarát választás.
Terített asztallal érkezett meg az ősz: a helyi szezonális élelmiszer egészséges és környezetbarát választás.
Ha van kiskertünk, akkor ezzel a hat zöldséggel érdemes indítanunk az őszi szezont.
Nem kell mindig hosszú hónapokat eltöltetünk a termesztéssel, ha friss zöldséget szeretnénk.
Az importnyomás az év második felében sem csökkent, ami a felvásárlási árakat is jelentősen csökkentette.
Különleges vasfelvétel zajlik a káposztafej belsejében az ELTE kutatóinak vizsgálata szerint.
Ez az alapélelmiszer még mindig stabil jövedelmet tud hozni a termelőknek hazánkban.
Komoly pénzeket takaríthatsz meg vele, ha magad neveled és ülteted ki a palántáidat.
Nemcsak a mezőgazdaságnak tenne jót, ha több káposztaféle fogyna.
És még csak kert sem kell hozzá!
Ez jobb, mint a méregdrága bolti.
A Syngenta ócsai szakmai napján mutatta be a legújabb hibrid fajtákat.
Ez a fajta gyorsan nő, és kevés törődést igényel.
A fenntarthatóság, az állatjólét és az egészséges életmód is egyre fontosabb szempont a fogyasztóknak.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
A broilercsirkék tartása drámai fejlődésen ment keresztül, jelenleg azonban egyre növekvő ellenérzéseket vált ki a társadalomban.
December 3-5. között rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát Siófokon.
A folyamatos megújulás, a mindenkori piac követelményeihez alkalmazkodó hatékony válaszadás az agrárium elsődleges feladata lesz a jövőben.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.