Katasztrófa a konyhában? Ezt a titkos receptet a legtöbb magyar nem ismeri
Rengeteg szabályt kell betartani, ha ételérzékenységgel küzdő vendéget várunk otthonunkba.
Rengeteg szabályt kell betartani, ha ételérzékenységgel küzdő vendéget várunk otthonunkba.
Új takarmány termékcsalád kifejlesztése zajlik, melyek segítségével az állatok genetikai adottságait szeretnék kiaknázni.
Gyógynövényeket is tartalmazó étrend-kiegészítőket fejlesztettek.
A Szent István Egyetem kutatói tojásból készítik tejhelyettesítő termékeiket.
Az Egyszer volt pálinka termékcsalád a zene világnapján debütált.
Hamarosan debütál a gyártó első saját felsőerjesztésű söre.
Kutatás-fejlesztési projekt a Sole-Mizo Zrt.-nél.
Új termékcsalád, új célcsoport.
A fenntarthatóság, az állatjólét és az egészséges életmód is egyre fontosabb szempont a fogyasztóknak.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
Nem volt zökkenő- és feszültségmentes az új Közös Agrárpolitika első éve sem Magyarországon.
A broilercsirkék tartása drámai fejlődésen ment keresztül, jelenleg azonban egyre növekvő ellenérzéseket vált ki a társadalomban.
December 3-5. között rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát Siófokon.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.