Óriási változás jöhet a Balatonnál: erről jobb, ha mindenki tud itthon
Konferencián vitatták meg a szakértők, hogyan lehet megfelelő választ adni a balatoni régió legnagyobb problémáira.
Konferencián vitatták meg a szakértők, hogyan lehet megfelelő választ adni a balatoni régió legnagyobb problémáira.
Több mint 300 ezer hektáron javult a természeti környezet állapota Magyarországon.
Idén 6331 szabadtéri tűzhöz riasztották a tűzoltókat országszerte, a leégett terület pedig 32 599 339 négyzetméter.
Fontos, hogy a nyári időszakban is, tartsuk be a gyógynövénygyűjtés alapvető szabályait!
A védetté nyilvánítás célja a Duna-Tisza közén az Illancs jellegzetes, természeteshez közeli állapotban fennmaradt tájrészletének.
90 milliárd forint értékű természetvédelmi beruházás jött létre Magyarországon az elmúlt 12 évben.
Az élőhelyek rekonstrukciójának feladata nemcsak Európa és világszinten, de hazánkban is kiemelt figyelmet kap.
A természetvédelmi területek zöme nem jelent védelmet az élővilág számára.
Elképesztő mit okozhatnak a kutyák a természetvédelmi területeken.
Vörösnyakú ludat lőttek le a Hortobágyon.
Közös felelősség az erdők megőrzése és gyarapítása.
Katasztrófát okozott az illegálisan röptetett drón Amerikában.
Az emberek majd csak 24 ezer év múlva térhetnek vissza Csernobil környékére.
Állatkertekben nevelt európai bölényeket engedtek szabadon a bolgár vadonban.
Mutatjuk a medvehagymával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.
A fenntarthatóság, az állatjólét és az egészséges életmód is egyre fontosabb szempont a fogyasztóknak.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
Nem volt zökkenő- és feszültségmentes az új Közös Agrárpolitika első éve sem Magyarországon.
A broilercsirkék tartása drámai fejlődésen ment keresztül, jelenleg azonban egyre növekvő ellenérzéseket vált ki a társadalomban.
December 3-5. között rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát Siófokon.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.