Mint a filmeken: titkok övezik a csúcséttermek értékelését
A legtöbb séf sosem tudja meg, kik adják a csillagokat, de világszerte versengenek az elismerésekért.
A legtöbb séf sosem tudja meg, kik adják a csillagokat, de világszerte versengenek az elismerésekért.
Az európai turizmus hatása az élelmiszerpiacra: a helyi termelők és a nagy beszállítók is ilyenkor pörögnek fel.
A mezőgazdaság továbbra is a legrosszabbul fizető területek egyike, még az oktatás és az egészségügy is megelőzi.
Innovatív védjeggyel ismerik el a helyi termékeket kínáló szolgáltatókat, még mindig lehet jelentkezni.
Terítéken a világ tömény italai a pálinkától a konyakon át a grappáig és a keserűkig.
A következő években jelentős növekedést produkálhat az ágazat Indiában, pedig már most is hatalmas szektor.
Kényszerűségből, ételmaradékokból alkotta meg a világ egyik legnépszerűbb salátáját Cesare Cardini.
Ezek a legfontosabb tudnivalók a falusi vendégasztalról, a lakáséttermi szolgáltatásról, illetve a szociális farmról.
Csütörtökön indul a dél-alföldi város borászati seregszemléje, ahol a kultúra és a jótékonyság is helyet kapott.
Kiváló minőséget, egyedi ízeket tud felmutatni a szomszédok termelése, de a fő bevételt a hozzá kapcsolódó szolgáltatások jelentik.
A kaliforniai robotizált gyorséttermi forradalom érdekes kérdéseket vet fel a munka jövőjéről.
Október 16-tól indul az első őszi szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés Magyarországon.
A vertikális művelésből származó növények nem csak a földi jövőt, hanem az űrbéli termesztést is jelenthetik.
A marketing eszközök kibővítésére biztatta a magyar borászokat a korábbi köztársasági elnök.
Az EU-s átlaghoz képest kevesebb élelmiszert dobnak ki a magyarok, de még mindig sok étel kerül a kukába hazánkban.
Robbanásszerű a belföldi sörgyártás fejlődése az elmúlt években, és ez a fogyasztásban is meglátszik.
Így is lehet szelektíven gyűjteni.
A borászok a mezőgazdaság úttörői.
Leáldozóban a magyar borsónak?
Jókora árat fizethet a világ a napraforgóhiányért.
A fenntarthatóság, az állatjólét és az egészséges életmód is egyre fontosabb szempont a fogyasztóknak.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
A broilercsirkék tartása drámai fejlődésen ment keresztül, jelenleg azonban egyre növekvő ellenérzéseket vált ki a társadalomban.
December 3-5. között rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát Siófokon.
A folyamatos megújulás, a mindenkori piac követelményeihez alkalmazkodó hatékony válaszadás az agrárium elsődleges feladata lesz a jövőben.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.