Fagyra készülhetünk hétvégén: megjött a friss előrejelzés

Fagyra készülhetünk hétvégén: megjött a friss előrejelzés

MTI
Nyugodt, őszi idő várható a hétvégén, a hajnali pára- és ködfoltok feloszlása után sok napsütéssel és 13-18 Celsius-fok közötti csúcshőmérséklettel. A szélvédett, hidegre hajlamos helyeken azonban hajnalban gyenge fagy lehet - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Regisztráljon most még EARLY BIRD áron! 

Pénteken a Dunántúlon - ezen belül is különösen a Nyugat-Dunántúlon - többnyire közepesen vagy erősen felhős lesz az ég. Délnyugaton a déli óráktól kisebb eső előfordulhat, de a Dunától keletre szinte zavartalan napsütés várható. A délkeleti, keleti szél helyenként megélénkül. Délutánra általában 12-18 fok közé melegszik fel a levegő, a Nyugat-Dunántúlon lesz a hűvösebb.

Szombatra virradóra nyugaton még elvétve lehet kisebb eső, de napközben már nem valószínű csapadék. A Dunántúlon is vékonyodik, csökken a felhőzet, délután inkább csak fátyolfelhők szűrik a napsütést. Keleten a pára-, ködfoltok feloszlását követően derült, napos időre lehet számítani. A keleties szél helyenként megélénkül. Hajnalra általában 1-9 fok közé hűl le a levegő, de az északkeleti szélvédett, hidegre hajlamos tájakon mínusz 1 és mínusz 3 fokot is mérhetnek. Délutánra 13-18 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Vasárnap a pára- és ködfoltok feloszlása után derült, napos, száraz idő várható. A délkeleti, keleti szél főleg Sopron térségében megélénkül. Hajnalra általában 0-6 fok közé hűl le a levegő, de a szélvédett, hidegre hajlamos vidékeken mínusz 1 és mínusz 3 fok várható. A maximum-hőmérséklet 13-17 fok között alakul.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?