Döbbenetes dolog derült ki a kávéról: ezt sokan nem gondolták volna
Miért érezzük keserűnek a kávét, és miért vannak olyanok, akik szeretik ezt az ízélményt?
Miért érezzük keserűnek a kávét, és miért vannak olyanok, akik szeretik ezt az ízélményt?
Ezt már nem tennénk bele a halászlébe.
A sütőtök nemcsak finom, egészséges is.
Megszólalt a gyártó a tejfölszennyeződésről.
Ez a faj a magas minőségű kávé jövője szempontjából döntő jelentőségű.
Ezeket kell észben tartania annak, aki a legfinomabb dinnyére vágyik.
Ezek most a 2020-as íztrendek.
Más ízekkel és illatokkal találkozhatunk.
Fajtabírálatot tartott a NÉBIH.
A kerek, piros, kemény fajták helyett egyre többen keresik az édeseket.
A gyümölcstermesztésben az egyik legnagyobb kockázati tényező a tavaszi fagyokban keresendő.
Egyre fontosabb lehet a szaktanácsadás és a "zöldebb" termelés a gazdálkodóknak itthon.
A kelatizált tápanyag egy olyan speciális tápanyagforma, amelyben a mikroelemeket egy nagyobb, kelátképző molekula veszi körül és stabilizálja.
A precíziós nemesítésről tartott sajtótájékoztatót a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács.
A hibrid fajták bár kiemelkedően jó tulajdonságokkal rendelkeznek, érdemes kipróbálni a tájfajtákat is.
Végére értünk a beadási időszaknak! A tavalyi év tapasztalatait felhasználva az Arasz komoly segítség volt 2024-ben is az EGN beadás követelményeinek való megfelelésben.
A Glomo Start mIKRo kimondottan fajgazdag inokulálást tesz lehetővé, ugyanis hét különböző gombafaj szaporítóképleteit tartalmazza.