Egyre több magyar mond le ezekről az élelmiszerekről: mi történik itt?
A magyar fogyasztók több mint kétharmada csak az árakat nézi élelmiszer-vásárlás során.
A magyar fogyasztók több mint kétharmada csak az árakat nézi élelmiszer-vásárlás során.
Mindössze egy évig tartott az élelmiszerárstop helyére behozott kötelező akciózás.
Ritka nyugalmi időszak tapasztalható az élelmiszerárak tekintetében az EU-ban, de Magyarországon még lehetnek meglepő fordulatok.
A szakértő szerint a következő hónapokban nem várható komolyabb áremelkedés az élelmiszereknél.
Tízmilliárdos terhet tett a kormány Bige László műtrágyabirodalmára, aki új technológiával kerülné ki a sarcot
Az agrárközgazdász szerint a jövőben nem fog csökkenni sem a sertéshús, sem pedig a csirkehús ára a magyar boltokban.
Viszonylag stagnálnak az árak, szeptembertől pedig csökkenhet itthon az élelmiszer-infláció is.
A szakember szerint a jövőben nem várható számottevő csökkenés az élelmiszerárak terén.
Kiderült, mekkora drágulás jöhet az élelmiszerboltokban az árstopok eltörlése után.
Hiába kedvez az új árfigyelő rendszer a vásárlóknak, ha a magyar élelmiszergyártók kiszorulnak miatta a beszállítói piacról.
Az agrárközgazdász szerint jelentős mértékű élelmiszer-drágulás várható az árstopok kivezetése után
Komoly gondokat okozhat az állattartóknak, ha nem jöhet több olcsó gabona Ukrajnából.
Az eddigi információk alapján kiváló gabonatermés várható idén, ami a kenyér árára is kedvező hatással lehet.
Az agrárközgazdász nem tartja valószínűnek, hogy a kormány az idei év során kivezeti az élelmiszerárstopot.
Raskó György szerint nem a GVH ellenőrzései miatt csökkent bizonyos élelmiszerek ára.
Az élelmiszerárstop kivezetése után jelentős mértékű drágulás várható az érintett termékeknél.
Tovább drágulhat a már most is ezer forint körüli áron kapható kenyér a magyar boltokban.
A törvénymódosítás közé az ársapka beemelése nagy meglepetést okozott a gazdálkodók körében, hiszen, ha valamikor, akkor mostanában valóban nem időszerű az árszabályozás.
Jöhet az árzuhanás a tejnél, a vajnál és a sajttermékeknél is a magyarországi boltokban?
Egy szakember szerint az árstopot ki kellene vezetni, mivel többet árt, mint használ.
A fenntarthatóság, az állatjólét és az egészséges életmód is egyre fontosabb szempont a fogyasztóknak.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
A broilercsirkék tartása drámai fejlődésen ment keresztül, jelenleg azonban egyre növekvő ellenérzéseket vált ki a társadalomban.
December 3-5. között rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát Siófokon.
A folyamatos megújulás, a mindenkori piac követelményeihez alkalmazkodó hatékony válaszadás az agrárium elsődleges feladata lesz a jövőben.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.