Rengeteget esznek ebből az élelmiszerből a spanyolok: mi folyik itt?
Spanyolországban meghaladja a világjárvány előtti szintet a friss gyümölcsök fogyasztása.
Spanyolországban meghaladja a világjárvány előtti szintet a friss gyümölcsök fogyasztása.
Az árak alakulása jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt években, ami komoly hatással volt a fogyasztói szokásokra is.
A magyar fogyasztók több mint kétharmada csak az árakat nézi élelmiszer-vásárlás során.
Olyan történt a spanyol háztartásokban, amit mostanáig elképzelhetetlennek tartottak.
Egy felmérés szerint Magyarországon volt a legmagasabb a húsfogyasztás gyakorisága.
Egyre több magyar választja a sajátmárkás élelmiszereket a gyártói márkákkal szemben.
Mindössze egy évig tartott az élelmiszerárstop helyére behozott kötelező akciózás.
Az ökoélelmiszerek fogyasztása világszerte, így hazánkban is folyamatosan növekszik.
Már nem kell sokat várni a hazai görögdinnyére, napokon belül indul a szezon Magyarországon.
A megkérdezettek 31 százalékának következő évi fogyasztói szokásait az infláció veszélyezteti leginkább.
Nagy lehetőségek vannak a magyar élelmiszeripar előtt, csak tudjunk élni is velük.
Az MNKSZ főtitkára szerint a kiskereskedők már abban bíznak, hogy visszatért a magyarok vásárlási kedve.
Egyre dinamikusabb a fogyasztás helyreállása, márciusban 4,2 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom, ezzel már három egymást követő hónapban nőtt a fogyasztás.
A fogyasztók 54%-a a bolygó jövőjét is figyelembe veszi az élelmiszerek kiválasztása során.
Bár rengeteg ízben kapható, a magyarok körében még mindig a zselés szaloncukor a legkeresettebb.
A felnőtt lakosság közel hetven százaléka küzd laktózzal kapcsolatos intoleranciában.
Alig öt év alatt megháromszorozódott a pezsgőkészítő pincészetek száma Magyarországon.
Az árfigyelőnek van az egyik legnagyobb szerepe abban, hogy beinduljon a fogyasztás, mivel ez segítette, hogy a kiskereskedelmi láncok között versengés legyen.
Húsz százalékkal nőtt a magyar kávépiac értéke 2022-ben, a volumen azonban csökkent.
Egy friss felmérés szerint egyre népszerűbbek a növényi alapú termékek a magyarok körében.
A fenntarthatóság, az állatjólét és az egészséges életmód is egyre fontosabb szempont a fogyasztóknak.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
A broilercsirkék tartása drámai fejlődésen ment keresztül, jelenleg azonban egyre növekvő ellenérzéseket vált ki a társadalomban.
December 3-5. között rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát Siófokon.
A folyamatos megújulás, a mindenkori piac követelményeihez alkalmazkodó hatékony válaszadás az agrárium elsődleges feladata lesz a jövőben.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.