Nehéz nap vár szombaton rengeteg magyarra: erre jobb lesz felkészülni

Nehéz nap vár szombaton rengeteg magyarra: erre jobb lesz felkészülni

MTI
A legmagasabb, piros fokozatú figyelmeztetést adta ki a HungaroMet Zrt. két déli vármegyére szombatra is; Csongrád-Csanád és Békés vármegyében a napi középhőmérséklet 29 Celsius-fok felett alakulhat szombaton.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Másodfokú (narancs) figyelmeztetést adtak ki szombatra Baranya, Bács-Kiskun, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyére szintén a magas középhőmérséklet miatt, ezeken a területeken várhatóan 27 fok felett alakul a középhőmérséklet. Emellett szombatra másodfokú (narancs) figyelmeztetést adtak ki hevesebb zivatarok kialakulása miatt Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyékre. Ezeken a területeken a villámlások mellett kockázatot jelent a zivatarokat kísérő szél, jégeső is. A meteorológiai szolgálat péntekre Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád vármegyére adta ki a legmagasabb, harmadfokú figyelmeztetést magas középhőmérséklet miatt.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?