2024. szeptember 12. csütörtök Mária
Tekintse meg az AXIÁL ÁTK-s kínálatát!

Tekintse meg az AXIÁL ÁTK-s kínálatát! (x)

PR
Az AXIÁL is felkészült az ÁTK pályázatra! Az egyedi katalógusban megismerheti a pályázati kritériumoknak megfelelő, elérhető kínálatot!

Nemrégiben közzétették az állattartó telepek korszerűsítésére irányuló pályázati kiírásokat, ennek megfelelően az AXIÁL Kft. is felkészült: egyedi, pályázatnak szentelt katalógusában tájékozódhatnak az érdeklődők a pályázati kritériumoknak megfelelő, elérhető kínálatról.

Az AXIÁL rendelkezik az ország egyik legjobban kiépített szervízhálózatával, ennek köszönhetően a gépek támogatottsága megfelel az állattartó telepek széleskörű igényeinek. Mi több, termékpalettáján olyan innovatív márkák találhatóak meg, mint a CLAAS, az RMH, a Manitou, az Annaburger vagy a DeLaval.

Több évtizedes tudás és tapasztalat áll termékeik és tanácsadó kollégáik mögött, hiszen az említett márkák gépeit az AXIÁL Cégcsoporttal szoros kapcsolatban álló, állattenyésztéssel foglalkozó üzemekben gyakorlati munkában teszteljük, a szektor által elismert, díjazott eredményeket is elérve.

Amennyiben érdeklődik a közzétett katalógus iránt, Önnek nincs más dolga, mint

IDE KATTINTVA

szemrevételezni az Ön telepének pályázatához illő, ajánlott (kis ÁTK/nagy ÁTK keretében pályázható) gépek körét. Kapcsolatfelvételt követően az AXIÁL kollégái a rendelkezésükre álló több évtizedes tapasztalattal segítik Önt, hogy választása maximálisan megfeleljen igényeinek és elvárásainak, továbbá a pályázat keretében megvalósított beruházás hosszú távon vállalkozását segítse.

(x)

Címlapkép forrása: Egyéb
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?