Rengetegen veszik ezeket az élelmiszereket: pedig veszélyesek is lehetnek
Több ráktípus kialakulásának kockázatát is növelhetik az úgynevezett újrafeldolgozott élelmiszerek.
Több ráktípus kialakulásának kockázatát is növelhetik az úgynevezett újrafeldolgozott élelmiszerek.
Nem tett jót az egyébként jó élelmezési helyzetnek a járvány.
Megdöbbentő dologra jöttek rá a kutatók.
Vészesen kevés zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanak a gyerekek.
Szükség van rájuk, de nem szabad túlzásba vinni a fogyasztásukat.
Tele van vitaminokkal, és még a fogyásban is segíthet.
De vajon mi az igazság?
Idén félmillió gyermek jut friss zöldséghez, gyümölcshöz és tejtermékhez.
Több evésre késztetnek a túlzottan feldolgozott élelmiszerek.
Latin-Amerikában legrosszabb a helyzet.
Csökkentik a súlygyarapodás kockázatát.
Mindkettőt kapcsolatba hozták az elhízással és különféle betegségekkel.
Kapcsolatba hozhatók a cukorbetegséggel és a magas vérnyomással is.
A különadó sem oldaná meg a súlyos problémákat a hazai szövetség szerint.
A fenntarthatóság, az állatjólét és az egészséges életmód is egyre fontosabb szempont a fogyasztóknak.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
Nem volt zökkenő- és feszültségmentes az új Közös Agrárpolitika első éve sem Magyarországon.
A broilercsirkék tartása drámai fejlődésen ment keresztül, jelenleg azonban egyre növekvő ellenérzéseket vált ki a társadalomban.
December 3-5. között rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát Siófokon.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.