Rengeteg magyar vesz ilyen élelmiszert, végül mégis kidobják: miért?
A kutatók a legutóbbi felmérés alkalmával 501 háztartásban összesen 1388 fogyasztó adatait összegezték országszerte.
A kutatók a legutóbbi felmérés alkalmával 501 háztartásban összesen 1388 fogyasztó adatait összegezték országszerte.
Zöldebbek vagyunk mint gondolnánk: az online CO2-kalkulátor szerint a magyar agrárium karbonlábnyoma csupán harmada a nyugat-európainak.
A Nébih szakembereinek legfrissebb tesztje alapján nem csípősek a hegyes-erős paprika vetőmagok.
Tudományos eredmények segítik a nitrát rendelet felülvizsgálatát, jelentős változások történtek a tápanyagok hasznosulását meghatározó tényezők szinte mindegyikében.
Egy friss kutatás eredményei hozhatnak óriási változásokat a csirketenyésztésben.
Jól vizsgáztak az élelmiszer-előállítók és forgalmazók a téli szezonális ellenőrzés félidejében.
A termelők beszámolói alapján az idei kukorica terméseredmények eddig bizakodásra adnak okot.
Szépasszonyvölgyben és a Balaton partján is ellenőrizték a borokat, voltak meglepetések.
Milyen az igazán jó virágméz?
Így javulhatnak a trágyázásra vonatkozó nitrátrendelet termelési feltételek.
32 csapat mérkőzik meg az Országos Fakitermelő Versenyen.
Külföldi fogathajtók is részt vettek az idei Nemzeti Fogathajtó Versenyen.
Részletesen vizsgálták a pálmaolajat tartalmazó termékek fogyasztói megítélését.
Tavaly is kiemelten figyeltek a csalások és a feketegazdaság elleni küzdelemre.
Különleges eszközökkel vizsgálják a rejtett életmódú kártevőket.
Több mint 880 állatfaj tízezer egyede él a Fővárosi Állat- és Növénykertben.
Online sajtótájékoztatót tartott a Corteva Agriscience.
Megjelent a Borsodi Sörgyár fenntarthatósági jelentése.
2024 októberében a magyar gazdák 36,4 százalékkal kevesebb traktort vettek, mint egy évvel korábban.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
Precíz és teljesen automata palánta átültető robottal rukkolt elő egy holland vállalkozás.
2025 elején kezdheti meg a működését a Cargill negyedik innovációs központja Ázsiában.
Az Európai Bizottság szigorítja az élelmiszerbiztonsági előírásokat a Listeria monocytogenes baktérium elleni védekezés érdekében.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.