Nagy István és Áder János is ott lesz az idei Agrárszektor konferencián!
Az idén először 3 napos konferencián előad többek között Bige László, Gyuricza Csaba, Éder Tamás, Feldman Zsolt, Jakab István, Harsányi Zsolt, Makai Szabolcs, Szabó Levente, Kulik Zoltán, Hollósi Dávid és még sokan mások...
Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!
Újfajta, minden eddiginél egészségesebb élelmiszerek jelenhetnek meg hamarosan a polcokon a Hajdúsági Sütödék-csoport várakozásai szerint. A cég az elmúlt tizenhét év során az úgynevezett Okos élelmiszer (Smart Food) kutatási program keretében olyan alapvető élelmiszereket fejlesztett ki, amelyek nemcsak ízletesek, hanem tudományosan igazoltan az egészséget támogató, illetve a betegségek kialakulásának kockázatát csökkentő hatásuk is van - mondta Szakács Tamás, a cég vezérigazgatója.
Az első ilyen élelmiszerek, a Vitajó cipók két hónapja kerültek forgalomba, és ma már több mint ezer üzletben érhetők el. A termékeket a fogyasztók kedvezően fogadták - tette hozzá egy piackutatásra hivatkozva a vezérigazgató.
A cég speciális termékpalettája hamarosan tovább bővül. A koleszterinszintet kordában tartó cipóval, valamint a funkcionális emésztési rendellenesség tüneteit enyhítő kenyérrel, illetve kekszcsaláddal jelennek meg a piacon.
A száz százalékban magyar tulajdonban lévő Hajdúsági Sütödék-csoport 450 dolgozót foglalkoztat, évente több mint 20 ezer tonna készterméket gyárt. Tavalyi árbevétele 6,1 milliárd forint, eredménye 67 millió forint volt.