2024. szeptember 19. csütörtök Vilhelmina
Szabadtéri programot szervezel a hétvégére? Mutatjuk milyen időjárás vár rád

Szabadtéri programot szervezel a hétvégére? Mutatjuk milyen időjárás vár rád

MTI
Nyugodt, őszies idő várható a hétvégén, sok napsütéssel. A csúcshőmérséklet 21-26 Celsius-fok körüli lesz és olykor megélénkülhet a szél - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Már csak néhány napig jelentkezhet a Portfolio agrárdíjaira!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 22-ig!

Pénteken napos idő lesz kevés fátyolfelhővel, az ország délnyugati felén gomolyfelhőkkel, utóbbiakból délután néhol zápor is kialakulhat. A keleti, északkeleti szél ismét többfelé megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között várható.

Szombatra virradóra a szélcsendes nyugati tájakon itt -ott kialakulhatnak pára- és ködfoltok. Napközben derült, napos, száraz időre lehet számítani, néhol kevés gomoly-, illetve fátyolfelhővel. Az északkeleti, keleti szél többnyire mérsékelt marad. A minimumhőmérséklet 4 és 14 fok között várható, a szélvédett helyeken lehet a hidegebb. A maximum 21 és 25 fok között valószínű.

Vasárnapra virradóra elvétve pára- és ködfoltok alakulhatnak ki, de napközben ismét derült, napos, száraz idő várható, néhol kevés gomoly- és fátyolfelhővel. A keleti, délkeleti szél Sopron térségében megélénkül. A hajnali 4-13 fokról délutánra 21 és 26 fok közé melegszik fel a levegő

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. szeptember 19. 14:58