Gyakran iszol UHT-tejet? Jó, ha tisztában vagy vele, mi derült ki róla
Az árak alakulása jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt években, ami komoly hatással volt a fogyasztói szokásokra is.
Az árak alakulása jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt években, ami komoly hatással volt a fogyasztói szokásokra is.
Rengeteg szabályt kell betartani, ha ételérzékenységgel küzdő vendéget várunk otthonunkba.
Egyre nagyobb az igény a mentes termékekre, napjainkban az emberek körülbelül 10 százalékának van szüksége arra, hogy gluténmentesen étkezzen.
Munkacsoport létrehozásával segíti a mentes termékek piacának fejlődését az Agrárkamara.
Az ételallergiások által leggyakrabban fogyasztott laktóz- és gluténmentes termékek és a marhahús is bekerül az online Árfigyelő rendszerbe.
Megjelent a tervezet, amely szerint újabb 18 termékkel bővülne az online árfigyelő rendszer.
A felnőtt lakosság közel hetven százaléka küzd laktózzal kapcsolatos intoleranciában.
Miközben a tej felvásárlási ára folyamatosan csökken, a magas infláció miatt csökken a kereslet a tejtermékek iránt.
A szakemberek szerint a laktózérzékenység tüneteit számos más betegség is kiválthatja.
A Lidl Magyarország 2023. március 06-tól újabb 100 termék fogyasztói árát csökkenti.
Csak úgy repkednek az több ezer forintos árak a legalapabb tejtermékek esetében a magyar boltokban.
Tejipari áttörés küszöbén áll a Debreceni Egyetem.
Kiválasztották Az Év Szaloncukra 2020 díj nyerteseit.
Egyre népszerűbbek a mentes élelmiszerek.
A Pápai Ízek semmiféle állati fehérjét nem fognak tartalmazni.
Egyre többen keresik a funkcionális tejtermékeket.
Megéri a gigadrága növényi?
Elkészült az Alföldi Tej Zrt. 15 milliárdos debreceni sajtgyára.
Lássuk a 21.század legnagyobb kihívásait!
2024 októberében a magyar gazdák 36,4 százalékkal kevesebb traktort vettek, mint egy évvel korábban.
Amit korábban hulladéknak hívtunk, arra másodlagos nyersanyagként kell tekinteni.
Precíz és teljesen automata palánta átültető robottal rukkolt elő egy holland vállalkozás.
2025 elején kezdheti meg a működését a Cargill negyedik innovációs központja Ázsiában.
Az Európai Bizottság szigorítja az élelmiszerbiztonsági előírásokat a Listeria monocytogenes baktérium elleni védekezés érdekében.
A mezőgazdasági igényekre szabott vállalatirányítási rendszerek az agrárcégek legjobb eszközei lehetnek arra, hogy megőrizzék és növeljék versenyképességüket.