Nagy István és Áder János is ott lesz az idei Agrárszektor konferencián!
Az idén először 3 napos konferencián előad többek között Bige László, Gyuricza Csaba, Éder Tamás, Feldman Zsolt, Jakab István, Harsányi Zsolt, Makai Szabolcs, Szabó Levente, Kulik Zoltán, Hollósi Dávid és még sokan mások...
Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!
Tavaly 30 százalékkal nőtt a borfogyasztás a Sziget Kft. öt fesztiválján (Volt, Balaton Sound, Sziget, B.my.Lake és a Strand Fesztivál). Elek Márton, a Borháló stratégiai igazgatója szerint a "minőségen nem lehet spórolni". A fehér legyen karakteres, üde, de kellően savas, fröccsbe való, a rozé legyen gyümölcsös, de nem tolakodó. Álljon rendelkezésre belőlük több tízezer liter, tartsák őket mindig frissen és hidegen, és bármikor le lehessen tölteni belőlük akár ezer litert is" - ezek voltak a fő szempontok, amikor Kathona Krisztián, a cég beszerzési igazgatója kiválasztotta a kereskedelmi franchise nyolcvan partnerpincészete közül a Kristinust.
A rendezvényekre minden nap frissen kell szállítani a bort, ami meglehetősen komoly logisztikai előkészítést igényel. "Fontos, hogy a bor friss legyen és a buborékkal ne elfedjék a bor hibáit, hanem kiemeljék a savgerincet, hangsúlyozzák a gyümölcsösséget." - hívta fel a figyelmet Kathona a borokat bemutató tegnapi sajtótájékoztatón.
A fehér és rozé folyóborok mellett a fesztiválozók a Kristinus hat palackos borával is találkozhatnak majd: a Sziget Vörös alapbor ugyanúgy a Borháló és a Kristinus együttműködésében született, ezek mellett pedig még öt prémiumborból lehet majd választani.
"A Sziget olyan hely, ahol trendek születnek, van háttere a kísérletezésnek is. Ilyen kísérlet volt tavaly a bor- és fröccskoktélok bevezetése. Kicsit tartottunk a konzervatív reakcióktól, de kellemes csalódás volt a pozitív fogadtatás, így idén is kaphatóak lesznek." - tette hozzá a Borháló stratégiai igazgatója.