Egyre többen vásárolnak ilyen élelmiszereket Németországban: tudhatnak valamit?
A koronavírus után öt markáns gasztronómiai irányzat figyelhető meg Németországban.
A koronavírus után öt markáns gasztronómiai irányzat figyelhető meg Németországban.
A megkérdezett európai termelők zöme pozitívan értékeli jelenlegi helyzetét.
Egyre keresettebb az import fenyő a magyarok körében.
Töretlen a magyarok mezőgazdasági gépvásárlási kedve.
Egyre kevesebb terem belőle itthon, az árak viszont folyamatosan emelkednek.
Egyre nagyobb az érdeklődés a social farming koncepciója iránt.
Töretlen népszerűségnek örvendenek a rozé borok.
Alapvető elvárás és feltétel lesz a fenntarthatóság.
Ezek most a 2020-as íztrendek.
A koronavírus áldozataivá válhatnak a kézműves sörök.
Több ország is elkezdte csökkenteni állományát.
Már nemcsak az íz és az állag, de az szájérzet és az egészségesség is fontos.
A fogyasztó, a termelő vagy a kereskedő diktál?
A gazdákat is erősen érintő trendekről van szó
Margarinfogyasztó nemzet vagyunk
Miközben dübörög a fogyasztás, nő a PET-palackok ára.
A kutatók rájöttek, hogyan lehetne szabályozni a borsó virágzásának és a termések kifejlődésének idejét.
Ha zöldségeket és gyümölcsöket termesztünk, érdemes lehet odafigyelni, hogy mit, mivel ültetünk.
Hiába fejlődik az európai uniós tagállamok haltermelése, egyelőre a nyomába se érhet Norvégiának.
A legfrissebb jelentés szerint a bizonytalanság továbbra is állandó jellemzője az uniós mezőgazdaságnak.
Folyamatosan nő a madárinfluenzával fertőződött szarvasmarha-állományok száma az Egyesült Államokban.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.